آثار تسبیحات حضرت زهرا (س)
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 18ام مهر, 1396
?✨جلوگیری از تیره بختی
◆ امامصادق علیه السلام به من فرمود: ای ابوهارون، ما کودکان خود را همانگونه که به نماز فرمان میدهیم،به تسبیح حضرت زهرا(س) نیز امر میکنیم. پس بر این ذکر مداومت کن؛ زیرا هر بندهای بر آن مداومت کند، تیره بخت نمیشود.
?✨خشنودی خداوند، دوری کردن شیطان
◆ امام باقرعلیه السلام فرمود: هرکس تسبیح حضرت زهرا را بگوید،سپس طلب آمرزش کند، آمرزیده خواهد شد. این تسبیح به زبان یکصد مرتبه است، ولی در میزان عمل یک هزار تسبیح به حساب میآید و شیطان را دور و خداوند رحمان را خوشنود میسازد.»
?✨آمرزش گناهان
◆ امام صادق علیه السلام نیز به فضیلت تسبیح بعداز نمازهای واجب چنین اشاره کرد: « مَن سَبَحَ تَسبِیحَ فَاطِمَةَ ع قَبلَ أَن یَثنِیَ رِجلَیهِ مِن صَلَاتِهِ الفَرِیضَةِ غَفَرَ اللَهُ لَهُ ، هرکس بعداز نماز واجب تسبیحات حضرت زهرا(س) را بجا آورد قبل از اینکه پای راست را از بالای پای چپ بردارد، جمیع گناهانش آمرزیده میشود»
و در حدیثی دیگر فرمود: « مَن سَبَحَ تَسبِیحَ فَاطِمَةَ ع فَقَد ذَکَرَ اللَهَ الذِکرَ الکَثِیر ، کسی که تسبیح فاطمه زهرا(س) را بگوید خدا را به ذکر کثیر یاد کرده است.»
❤️ بعد از هر نماز ❤️
« اَللهُ اَکْبَر » 34 بار
« اَلْحَمْدُلِلّٰه » 33 بار
« سُبْحٰانَ الله » 33 بار
? منبع: خ
کافی ج 3 ص 343
معانی الاخبار ص 193
فرم در حال بارگذاری ...
علل پیدایش فتنه ها
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 18ام مهر, 1396
همواره آغاز پدید آمدن فتنه ها، هواپرستی، و بدعت گذاری در احکام آسمانی است، نوآوریهایی که قرآن با آن مخالف است، و گروهی (با دو انحراف یاد شده) بر گروه دیگر سلطه و ولایت یابند، که برخلاف دین خداست. پس اگر باطل با حق مخلوط نمی شد، بر طالبان حق پوشیده نمی ماند، و اگر حق از باطل جدا و خالص می گشت زبان دشمنان قطع می گردید. اما قسمتی از حق و قسمتی از باطل را می گیرند و به هم می آمیزند، آنجاست که شیطان بر دوستان خود چیره می گردد، و تنها آنان که مشمول لطف و رحمت پروردگارند نجات خواهند یافت.
فرم در حال بارگذاری ...
اجر بوسیدن پدر و مادر
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 18ام مهر, 1396
مردی به حضور پیامبر اکرم
(صلی الله علیه و آله و سلم)
رسید و پرسید:
«ای رسول خدا! من سوگند خورده ام
که آستانه ی در بهشت را ببوسم، اکنون چه کنم؟»
پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
پای #مادر و پیشانی #پدرت را ببوس،
یعنی اگر چنین کنی،
به آرزوی خود در مورد بوسیدن
آستانه ی در بهشت می رسی
او پرسید:
اگر #پدر و #مادرم مرده باشند، چه کنم؟
پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: قبر آنها را ببوس…
فرم در حال بارگذاری ...
شهید محمدمهدی صالحی
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 18ام مهر, 1396
در روستای بند امیر از توابع مرودشت ساکن بودیم. روز هشتم ماه محرم بود. مهدی سه ساله بود، گوشه ای از خانه، روی پتو ای خوابیده بود. من هم مشغول کارهایم بودم.
پدرش مداح بود و خادم هیات.
از صبح رفته بود به کارهای حسینیه برسد تا حسینه را برای عزادارن در شب تاسوعا آماده کند.
عصر شد و مهدی هنوز بیدار نشده بود. یکی از همسایه ها که خانه ما بود، متوجه مهدی شد و گفت: چرا این پسر بیدار نمی شود.
رفتم کنارش. دیدم سر و پیشانی اش غرق عرق است، متکا و پتوی زیرش هم خیس، خیس. خواستم بلندش کنم, دیدم بی حال است و هیچ حرکتی ندارد. ماشین نبود، مهدی را در آغوش کشیدم و شروع کردم به دویدن در کوچه ها تا به دکتر برسم.
دکتر مهدی را معاینه کرد و گفت: خانم، پسر شما مننژیت گرفته، همین الان برسانیدش بیمارستان سعدی شیراز وگرنه از بین می رود.
سراسیمه برگشتم. ما در آن محل غریبه بودیم کسی را نمی شناختیم. فرستادم دنبال پدرش. پدرش آمد. جریان را گفتم و خواستم تا ماشینی پیدا کند تا به شیراز برویم.
خیلی جدی گفت: من نمی آیم.
گفت: من خادم حضرت ابوالفضل هستم و باید امشب به عزادارانش خدمت کنم و کارهای حضرت ابوالفضل برای من واجب تر از این پسر است!
تعجب من را که دید گفت: من به حضرت ابوالفضل خدمت می کنم، مطمئن هم هستم ایشان هم فرزند من را بر می گردانند.
دیگر حرفی نزد و رفت دنبال کارهایش. من ماندم و مهدی که فقط نفسش بالا می آمد و می رفت و دیگر حرکتی نداشت. ساعت ها به سختی می گذشت. ساعت ده شب شد. هیات عزادارن از کوچه ما عبور می کردند و حضرت ابوالفضل را صدا می زدند. مهدی را رها کردم و با پای برهنه شروع کردم دنبال هیات دویدن و شفای فرزندم را از آقا ابوالفضل خواستم.
خورد و خسته برگشتم. نیمه شب پدرش هم برگشت. گفت: مهدی چطوره گفتم همان طور که بود.
گفت: نگران نباش، راحت بخوام، آقا بچه ما را بر می گرداند.
خودش که از خستگی زود خوابش برد. اما من از ناراحتی خوابم نمی برد. ساعت سه شب بود. دیدم در اتاق باز شد. مهدی بود. ما را صدا می زد. رو به سمت کربلا ایستاده بود. دویدم سمتش گفتم چی شده مادر، چطور ایستادی؟
با زبان بچگانه خود گفت: حضرت ابوالفضل و امام حسین دست زیر سر من کردند و من را بلند کردند و رفتند!
از حال طبیعی خارج شدم و شروع کردم به گریه و زاری و می گفتم: خدا را شکر که آقا ابروی خادم خود را خریدند!
☝راوی : خانم مؤیدی, مادر شهید
??????
شهید محمد مهدی صالحی ??
تولد: 1342/8/5- فسا
شهادت:1365/5/22- خرمشهر
??????
شادی لاله های آسمانی صلوات
فرم در حال بارگذاری ...
پنج توصیه تربیتی. مقام معظم رهبری در روز کودک
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 17ام مهر, 139616 مهر ماه، روز جهانی کودک بهانه ای شد تا نگاهی بر بیانات رهبر معظم انقلاب با موضوع ضرورت توجه به کودکان و نوجوانان داشته باشیم و گوشه ای از بیانات معظم را منتشر نماییم.
? بچههای کوچک باید با کتاب اُنس پیدا کنند
«در منزل خودِ من، همهی افراد، بدون استثناء هرشب در حال مطالعه خوابشان میبرد. خود من هم همینطورم. نه اینکه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه می کنم؛ تا خوابم میآید، کتاب را می گذارم و می خوابم. همهی افراد خانهی ما، وقتی می خواهند بخوابند حتماً یک کتاب کنار دستشان است. من فکر می کنم که همهی خانوادههای ایرانی باید اینگونه باشند. توقّع من، این است. باید پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با کتاب محشور و مأنوس کنند. حتّی بچههای کوچک باید با کتاب اُنس پیدا کنند. باید خریدِ کتاب، یکی از مخارج اصلی خانواده محسوب شود.» 1374/2/26
?فرزندان در سنین پایین باید عادت به کتابخوانی کنند
«آنچه که همیشه برای انسان می ماند، کتابخوانی در سنین پائین است. جوانان شما، کودکان شما هرچه می توانند، کتاب بخوانند؛ در فنون مختلف، در راه های مختلف، مطلبی یاد بگیرند. البته از هرزهگردی در محیط کتاب هم باید پرهیز کرد، منتها این مسئلهی بعدی است؛ مسئلهی اول این است که یاد بگیرند، عادت کنند به این که اصلاً به کتاب مراجعه کنند، کتاب نگاه کنند.» 1391/7/20
? مسئولان از خوابشان هم خواهند زد …
«حقیقتاً باید بگویم که اگر مسئولان امور فرهنگی کشور بخواهند مسألهی کودک و نوجوان را آنچنان که هست، مورد اهتمام قرار دهند، من خیال می کنم خیلی از آنهایی که مسئولند، از ساعات خوابشان هم خواهند زد تا به این مسأله بپردازند.» 1377/2/23
?تهاجم فرهنگی حقیقتی در میان جوان، نوجوان و حتی کودک ایرانی
« تهاجمفرهنگی یک حقیقتی است که وجود دارد؛ میخواهند بر روی ذهن ملت ما و بر روی رفتار ملت ما -جوان، نوجوان، حتی کودک- اثرگذاری کنند. این بازیهای اینترنتی از جملهی همین است؛ این اسباببازیهایی که وارد کشور میشود از جملهی همین است … الان آموزش زبان انگلیسی خیلی رواج پیدا کرده… همهی کتابهای آموزش که خیلی هم با شیوههای جدید و خوبی این کتابهای آموزش زبان انگلیسی تدوین شده، منتقلکنندهی سبکزندگی غربی است.» 1392/9/19
?دسترسی بیگانگان به کودکان ما جای نگرانی است
«در واقع دسترسی کودک ما، یک منبعفرهنگی نیست؛ بلکه با دید درست، دسترسی مراکز هدایتکنندهی فرهنگ در سرتاسر دنیا برای القای مقاصد استعماری به کودک ماست… ناگهان مشاهده می کنید دسترسی یک نفر که حداقل بیگانه است به این بچه، از راه همین کالاهای فرهنگىِ متداول و رسانههای گوناگون خبری و فرهنگی، بیشتر از شماست! این، جای نگرانی است و امروز این وجود دارد؛ چه من و شما بخواهیم، چه نخواهیم…
فرم در حال بارگذاری ...
چرا نماز می خوانیم(فلسفه نماز چیست)
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 17ام مهر, 1396
پاسخ استاد حسین انصاریان
نماز از ارکان عبادات حق است ، بنابراین اول باید بدانیم چرا خداوند را عبادت می کنبم تا آنگاه فلسفه نماز نیز روشن گردد. یکی از پایدارترین و قدیمی ترین تجلیات روح آدمی و یکی از اصیل ترین ابعاد وجود آدمی ، حس نیایش و پرستش است ، هر زمان و مکانی که بشر وجود داشته است ، نیایش و پرستش نیز وجود داشته است . پیامبران پرستش را نیاوردند و ابتکار نکردند ، بلکه نوع پرستش را یعنی نوع آداب و اعمالی که باید پرستش به آن شکل صورت گیرد به بشر آموختند . احساس نیایش ، احساس و نیاز غریزی است به کمالی برتر که در او نقصی نیست و جمالی که در آن زشتی وجود ندارد ، انسان در حال پرستش از وجود محدود خویش می خواهد پرواز کند و به حقیقتی پیوند یابد که در آنجا نقص و کاستی و فنا و محدویت وجود ندارد و به قول –اینشتاین – دانشمند بزرگ عصر ما : در این حال فرد به کوچکی آمال و اهداف بشری پی می برد و عظمت و جلالی را که در ماورای امور و پدیده ها در طبیعت و افکار تظاهر می نماید حس می کند . لذاپرستش جزء غرائز ذاتی و فطری بشر است ، یعنی بشر فطرتا گرایش دارد که یک چیز را تقدیس و تنزیه کند و خویشتن را به او نزدیک کند پیام قرآن این است که ای انسان ! رب خود ،پروردگار خود ،صاحب اختیار خودت را بپرست . الذی خلقکم و الذین من قبلکم : کسی که شما و گذشتگان شما را آفریده است . پرستش نوعی رابطه خاضعانه و ستایشگرانه و سپاسگرانه است که انسان با خدای خود برقرار می کند . عبادت و پرستش علاوه براینکه نیاز فطری بشر است ، راز آفرینش انسان نیز عبادت است و ماخلقت الجن و الانس الا لیعبدون (همانا جن و انس را نیافریدیم مگر برای اینکه مرا پرستش کنند ) عبادت یک پیمان الهی است که انسان در روز ازل با خدای خود پیمان عبودیت بسته است الم اعهدالیکم یا بنی ان لاتعبد و الشیطان انه لکم عدو مبین ،و ان اعبدونی هذا صراط مستقیم . (ای بنی آدم ، آیا من با شما پیمان نبستم که شیطان را پرستش نکنید و مرا پرستش کنید که راه راست است و شما را به سعادت می رساند .) عبادت ماموریت انسان است .
وما امروا الا لیعبدوا الله مخلصین له الدین ….؟ ( آیا مامور نشدید که فقط خدا را خالصانه پرستش کنید ) اکنون که روشن شد عبادت و پرستش از غرایز ذاتی و از نیازهای فطری انسان است جایگاه نماز در پرستش و عبودیت روشن می شود : نماز عالی ترین تجلی پرستش و عبادت است ، زیرا پرستش یا قولی است یا عملی . و نماز هر دو را در بر دارد چون اذکار نماز مانند قرائت حمد و سوره ، ذکر رکوع و سجود و تشهد عبادت قولی است و قیام و رکوع و سجود عبادت عملی است نماز رفیع ترین و با اهمیت ترین جایگاه را در عبادات دارد و در راس آنها می باشد نماز منبع تغذیه روح انسان وامداد الهی است انسان با نماز می تواند قوت بگیرد و انرژی در جهت نیل به کمالات حاصل کند . واستعینوا و بالصبر الصلاه…. (از نماز استمداد کنید …) کسی که می خواهد یک مسلمان واقعی و مجاهد نیرومند باشد باید نماز خوان خالص و مخلص باشد علی (ع) در آخرین وصایایش که در واپسین لحظات عمر آن حضرت بود فرمود: الله الله فی الصلوه فانها عمود دینکم : ( خدا را خدا را ، درباره نماز که نماز استوانه خیمه دین شماست امام صادق(ع) در آخرین نفس های عمر با برکت خویش فرمودند : لن تنال شفاعتنا مستخفا بالصلاه (هرگز شفاعت ما به مردمی که نماز را سبک بشمارند، خواهد رسید ) . نماز بنیان اعتقادی انسان را به مبداء و معاد تقویت می کند . از حضرت علی (ع) سئوال شد : چرا ما دوبار سجده می کنیم . امیر مومنان (ع) این آیه را خواند : منها خلقناکم و فیها نعیدکم و منها نخرجکم تاره اخری . یعنی سجده یاد آور قیامت و صحنه محشر و مبعوث شدن انسان است .
شخصی از امام صادق (ع) پرسید : برترین چیزهایی که بندگان با آن به پروردگارشان تقرب می جویند و نزدیک می شوند چیست ، حضرت فرمودند : بعد از معرفت و شناخت (خداوند متعال ) من بهتر از نماز نمی دانم . و همین اهمیت نماز است که نسبت به کوتاهی به آن شدیدا نهی شده است از رسول اکرم (ص) روایت شده که فرمود: مبادا نماز خود را ضایع سازید ، زیرا هرکس که نماز خود را ضایع نماید خدا او را با قارون و فرعون و هامان محشور نماید ، و برخدا حق است که او را با منافقان در آتش افکند ، پس وای برکسی که بر نماز خود مواظبت و نگهبانی ننماید .
سبب عزت موجود نماز است نماز زینت درگه معبود نماز است نماز
بی نماز از نظر لطف خدا محروم است شرع را مقصد و مقصود نماز است نماز
شاه عطشان که همه عاشق و دیوانه اوست گفت عز و شرف و جود نماز است نماز
فرم در حال بارگذاری ...
چرا امام حسین(علیه السلام) در کربلا دعا نکردند تا باران ببارد؟
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 17ام مهر, 1396طبق روایات شیعه، دعای حضرت نه تنها در مورد باران باریدن مستجاب می گردید؛ بلکه اگر حضرت برای پیروزی ونصرت خویش نیز دعا می کردند،قطعا مستجاب می شد …
اما:
حضرت می خواست در کربلا برای همه مسلمانان ، تسلیم در برابر ارائه حق را به نمایش گذارد و درس عملی تسلیم در برابر مشیت الهی را تا ابد به مردم بیاموزد.
#بنای حضرت بر این بود که در ماجرای عاشورا اسباب غیر عادی و معجزه را به کار نگرفته تا این خود نیز درس دیگری برای مسلمانان شود،
# تا وظیفه آنانی را که قادر به استفاده از اسباب غیرعادی و معجزه نیستند، در برابر ظلم وستم مشخص کند که تحت هیچ شرایطی نباید در برابر ظالم سکوت و ابراز عجز نمود.
# طبق روایات، حضرت در ماجرای عاشورا، درخواست فرشتگان و جنیان را برای یاری رد نموده و روی عهدی که با خداوند بسته بودند(که این بلاها را در راه خدا و رضای خدا تحمل کنند)باقی ماندند.
حتی با اینکه خداوند در ضمن روز عاشورا به امام علیه السلام اجازه حق انتخاب داده بود که بتواند پیروزی را انتخاب کند، ولی حضرت بر عهد خویش با خداوند استوار ماند و خود و خاندانش را فدای خدا و اسلام نمود…
?این خود سبب نهایت مظلومیت برای حضرت شده و به همین جهت خبر شهادت آن حضرت در آن زمان که وسائل اخباری محدود بود، به سرعت پخش گردید
و خداوند در ازای جانبازی و فداکاری سیدالشهدا نام او را در تاریخ جاودانه و بلند کرد و به او امتیازات ویژه ای بخشید….
فرم در حال بارگذاری ...
هشت خاصیت تربت امام حسین علیه السلام
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 17ام مهر, 1396
️1- امام صادق علیه السلام مى فرماید:
سجده کردن بر تربت امام حسین علیه السلام هفت حجاب را از (منع قبولى آن) نماز بر مى دارد.
️2- ذکر با تسبیح تربت سیّدالشّهدا براى هر ذکر چهل حسنه در نامه اعمال مى نویسند، و حتّى بدون ذکر، تسبیح را در دست چرخاندن هر یک بیست حسنه دارد.
️3 - هر گاه کام نوزاد را با تربت سیّد الشّهداء باز کنند مانند اکسیرى که مس را به طلا مبدل میسازد و وجود نوزاد را از هر پلیدى دور نموده و محبّت اهل بیت رسول خدا صلی الله علیه و آله را در دل او مى کارد.
️4 - بر لحد یعنى قبر هر میّتى که تربت کربلا باشد از عذاب قبر رهانیده میشود.
️5 - تربت کربلا بر هر درد بى درمانى شفا بخش مى باشد کما اینکه بسیار تجربه شده است و در کتب مختلف ذکر گردیده است .
️6 - خاک مقتل حسین بن على علیه السلام حصن ، یعنى حصار مى باشد از هر آفات و هر گزندى ، و هر کس آن را با خود حمل نماید، محفوظ خواهد ماند.
️7- آرام بخش تلاطم موّاج دریاهاست یعنى هرگاه دریا به تلاطم آید، و چاره از همه جا قطع گردد،کمى تربت کربلا بر آن بپاشند دریا آرام میگیرد.
8 - تربت مظلوم کربلا تحفه حوریان بهشت است آن گاه که در روز قیامت ماه و خورشیدى نیست تا نور افشانى کند و ظلمات محشر همه جا را فرا مى گیرد،
# به دستور خداوند خاک کربلا که تربت سیّدالشّهداء علیه السلام مى باشد برداشته شده و در بالاى بهشت قرار داده مى شود
#و نور عظیمى از تربت آن حضرت همه جا را روشن مى کند و همه دیدگان را خیره مى سازد کما اینکه خورشید چشم انسان را مى زند و کسى نمى تواند مستقیم به آن نگاه کند…
کشکول النور ج 1 ص 186/
سفینة النّجاة ص 72 - بحار الانوار ج 10
فرم در حال بارگذاری ...
لحظه ها ی از دست رفته
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 15ام مهر, 1396
?یک کوهنورد حرفهای پاهایش را محکم برمیدارد تا حتی یک لغزش کوچک هم روی سنگها نداشته باشد.
زیرا در ابتدا که انرژی انسان زیاد است، توجه ندارد که یک لغزش کوچک روی یک سنگ ، چقدر از او انرژی میگیرد.
اما گاهی اوقات پیش میآید که شخص میخواهد ، قله ی یک کوه مرتفع را فتح کند و پس از دو سه روز کوهپیمایی که ماهیچههایش خسته شدهاند، دویست متر مانده به قله کوه، واقعاً تمام انرژی خود را از دست میدهد و یک قدم هم نمیتواند بردارد.
آنجاست که میفهمد همان مقدار انرژی که در اثر لغزش کوچک پا روی یک سنگ ریزه از دست رفته است، چقدر قیمت دارد!
?ثانیههای عمر ما، ذرههای عمر ما هستند که روز به روز و لحظه به لحظه، از دست ما میرود و ما قدم به قدم به مرگ نزدیک میشویم.
اگر به ما بگویند سرطان داریم و ۶ ماه دیگر خواهیم مرد، آن زمان است که میفهمیم این ثانیهها چقدر ارزش دارد؛ همان ثانیههایی که به راحتی هدر میدادیم؛ آن وقت است که نمازهای قضایمان را درست میکنیم. کاش از همان اول این کار را میکردیم.
?نماز شبی که مال دیشب بود، تمام شد؛ حواست باشد نماز شب بعدی را از دست ندهی! این نمازی را که باید با حضور قلب میخواندی، از دست رفت، حواست را جمع کن نماز بعدی را درست بخوانی؛ اما بدان که به اندازه همین نمازی که از دست دادی، عقب افتادی! یک لغزش کوچک پای اسب در میدان مسابقه ممکن است چند سانتیمتر اسب را عقب بیندازد و همین عقب افتادن، موجب شود که آن اسبسوار، قهرمانی را از دست بدهد.
فرم در حال بارگذاری ...
دفاع رهبری
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 14ام مهر, 1396پس از آنکه میثم مطیعی در روز عید فطر و قبل از اقامه نماز توسط رهبر معظم انقلاب ، شعری انتقادی و صریح را قرائت کرد؛ واکنش های مختلفی از طرف احزاب و گروه های مختلف سیاسی و رسانه های آنها منتشر شد.
این واکنش ها را میتوان به سه دسته مثبت ، منفی و محافظه کار تقسیم کرد ، اما به تازگی نظر رهبر انقلاب اسلامی نیز درباره این شعر در فضای مجازی منتشر شده است.
نشریه خط حزب الله در شماره جدید خود به دیدار رهبر انقلاب با مداحان مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین در بیت رهبری و بیان نکات مهمی به آنان اشاره کرد و در پی آن حجت الاسلام سید کمیل باقر زاده استاد دانشگاه امام صادق (ع) با انتشار سلسله توئیت هایی در صفحه شخصی خود نظر رهبر انقلاب را درباره شعر میثم مطیعی در عید فطر امسال، این گونه بیان کرد:
“بعد از مراسم شام غريبان بيت رهبرى، آقا خطاب به ميثم مطيعى نكات مهمى فرمودند كه بیش از آنکه شخصی باشد بیانگر شاخصهای مداحی انقلابی است.
آقا فرمودند: میدانم بعد از عید فطر خیلی شما را اذیت کردند و فشار آوردند، هم به شما و هم به شعرا؛ اما مطلقا اعتنا نکنید.
شما یک حرف کاملا درست و محکمی زدید. تردید نکنید. من نظرم را همان موقع به اطرافیان هم گفتم. کار شما کاملا درست بود.
اصلا محل نگذارید به این حملهها و بدانید کار شما مؤثر است. شما روی این جوانها تاثیر دارید. این جمعیتی که امشب آمده بود تاثیر میپذیرد از شما.
در آن شعر هم هیچ اهانت نبود. مسؤولان رده بالای دولتی آمدند پیش من و گفتند توهین شده؛ من گفتم خیر، هیچ اهانتی نبوده.
خود بنده هم صف اوّلی هستم. صف اوّل یک نفر نیست که؛ ما هم مدعى بوديم و هم صف اوّلى.
در آن شعر هم هست: “ما مدعیان صف اول بودیم"، ولی معلوم شد خبرها جای دیگری است؛ دیگرانی را بردند و ماها جا ماندیم.
هیچ خسته نشوید. اگر بنای بر خستهشدن بود آنهایی که قبل از انقلاب زندان رفتند و کتک خوردند و تبعید شدند باید خسته میشدند.
سفت بايستيد و خسته نشوید. اگر خسته نشوید خداوند به کارتان برکت میدهد، و برکت داده است. راه درست همین است که شما دارید میروید.
من همیشه شما را دعا میکنم، اما سر قضیه عید فطر فقط دعا نبود؛ هم دعا میکردم، هم حمایت کردم و نکاتی را به آنهایی که باید میگفتم گفتم.
حمایت قاطع رهبر انقلاب از شعر عید فطر میثم مطیعی نشان داد خیلی از مدعیان ولایتمداری، از فهم ولیّ زمان خویش فرسنگها فاصله دارند.
از دیوار سفارت بالا رفتن را انقلابیگری دانستند، آقا آن را محکوم کردند. شعر عید فطر را افراطیگری خواندند، آقا از آن حمایت کردند.
فرم در حال بارگذاری ...
اولین جلسه کارگروه نشریه حوزه علمیه باقر العلوم علیه السلام روز پنج شنبه مورخ 13.7.96تشکیل گردید
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 14ام مهر, 1396
اولین جلسه کارگروه نشریه حوزه علمیه باقر العلوم علیه السلام در رو ز پنج شنبه با حضور تعداد از طلاب ، مدیر حوزه سرکار خانم سلیمان پور ، سردبیر و مدیر اجرایی تشکیل گردید .در این جلسه اهداف ،انگیزه ها و برنامه های پیش رو نشریه به اعضای تحریریه بیان شد و هریک از طلاب عزیز با توجه به علاقه مندی خود دریکی از بخش های نشریه اعلام امادگی کردند .این نشریه قرار است ابتدا به صورت ویژه نامه و ان شاءالله در اینده به صورت ماهنامه چاپ گردد .طلاب گرامی با هم فکری مدیر مسئول و سردبیر پیشنهاداتی را ارائه کردند و قرار شد در باره اسم نشریه نیز تمر کز بیشتری کنند .محور مطالب نشریه بیشتر علمی ،پژوهشی می باشد .دوستان عزیز ی که تمایل همکاری با گروه تحریریه نشریه را دارند میتوانند به واحد پژوهش خانم تبرایی مراجعه کنند.
فرم در حال بارگذاری ...
آثار و برکات خدمت به پدر و مادر
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 14ام مهر, 1396
✅ برتر از جهاد:
【پیامبر اکرم (ص)فرمودند: قسم به خدایی که جانم دردست اوست هر آینه انس پدر و مادر به تو در یک شبانه روز، از جهاد یک سال بهتر است.】
✅ نیکی به والدین کفاره گناهان است:
【شخصی نزد حضرت رسول (ص) آمد عرض کرد: کار زشتی نبوده مگر اینکه من انجام دادهام آیا برای من توبهای
هست؟
حضرت فرمود: برو به پدر و مادرت نیکی کن تا کفاره گناهانت گردد.】
✅نگاه شفقت به پدرو مادر:
【پیامبر(ص)وفرمود: نیست فرزند نیکوکار به پدر و مادرش مگر اینکه هر گاه از روی رحمت و محبت به والدین خود بنگرد بهر نظری ثواب یک حج مقبوله برایش می باشد.】
✅ خشنودی والدین خشنودی خداست:
【پیامبر اکرم (ص) فرمودند: خشنودی خداوند با خشنودی والدین است و خشم او با خشم ایشان است.】
✅ دعای ملائکه به نیکی کننده به والدین:
【رسول خدا(ص) فرمود: خدای را دو ملک است که یکی از آنها میگوید خدایا از هر شری و آفتی نیکی کننده به والدین را نگهدار، و دیگری میگوید: خدایا هلاک کن عاق والدین ها را به سبب غضب فرمودند به آنها و البته دعای ملک هم مستجاب است.】
? منبع:
⇦بحار الانوار، ج 74، ص 52
⇦بحار الانوار، ج 74، ص 82
⇦بحار الانوار، ج 74، ص 73.
⇦کنز العمال، ج 16، ص 470.
⇦مستدرک الوسائل کتاب نکاح باب86 ص627
فرم در حال بارگذاری ...
یک خبر و یک دنیا معنا !!!
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 14ام مهر, 1396
?خبر یک جمله است: “افزایش قیمت بلیت اتوبوس در ایام اربعین”
??این خبر ابدا ساده نیست. و برخلاف تصور، فقط یک خبر اقتصادی هم نیست. این یک خط خبر، خبری بسیار عمیق از حیث فرهنگی است. این یک خط خبر، خبری از عمق انحطاط فرهنگی جامعه و دولت ماست.
??وقتی این انحطاط خطرناک را بهتر می فهمیم که این خبر هر ساله را با فرهنگ اربعین در همان عراق قیاس کنیم.
???فرهنگ و عقیده ای بس مکرّم که هر شیعه عراقی، هر آنچه دارد پیشکش زائر میکند. پیرزنی که هیچ در خانه ندارد، جز فرشی کهنه و یک طشت که لباسهای شما را بشوید. مردی که التماس میکند، یک ناهار مهمان او باشی و خستگی از پاهای تاول زده ات بستاند.
?اما در این طرف مرز، در ایران، قیمت کرایه و غذا و هر آنچه به زائر ایرانی و غیرایرانی مربوط است، چند برابر میشود و با عشق مردم، کاسبی.
⚠️این است تفاوت فرهنگ اسلامی و فرهنگ ظاهرا اسلامی که همچون ویروسی کشنده، بخشی از حکومت و جامعه ایران را مبتلا کرده است. چگونه اینگونه شدیم؟! درست پس از جنگ. از سالهای عصر سازندگی! بخوانید عصر سرمایه زدگی.
☑️همان ایرانی هایی که یک قوم و فامیل در یک خانه خوش و خرم زندگی میکردند و دار و ندارشان با هم بود.
☑️همان ایرانی هایی که دهه اول انقلاب، عارشان می آمد ماشین های گران قیمت خارجی در خیابان ها ببینند!
☑️همان ایرانی هایی که ساعتها در صف کوپن نفت می ایستادند و وقتی وسط صف تمام میشد، با همسایه ها شریک میشدند.
☑️همان ایرانی هایی که 8 سال تمام، با دست خالی جنگیدند. و تو گویی هسته اصلی این فرهنگ انسانی، همان مردان جبهه بودند.
??جنگ تمام شد و رئیس جمهور وقت بر منبر نماز جمعه رفت و رسما اعلام کرد، تجمل خوب است! مردان جنگ از این پس بیایید به میدان اقتصاد! به میدان بانک و سرمایه… بیایید بنشینید سر سفره…
?گاهی دل انسان عجیب برای شهدا می گیرد. دوست داری هی آه بکشی و بگویی حیف… حیف… متوسلیان رفت.. نفر اصلی آزادسازی خرمشهر.
?♨️و فلانی آمد تا با استراتژی “جنگ جنگ تا یک عدد پیروزی” یک عمر به نوشاندن جام زهر بنازد و از آن نان بخورد!
⚠️حیف.. حیف.. همدانی آن اسطوره مقاومت و بصیرت رفت.. تا صفدرها از در و دیوار چرب بیت المال بالا روند… و آن ژن برتر سلفی بگیر، بر گُرده رای این ملت سوار شود…
?چقدر حیف.. این ملت شهید سنجرانی را نمی شناسد که یک عمر با سختی و مشقت در مکتب قرآن پرورش یافت تا در این روزهای پایانی مبارزه با داعش پر بکشد..
??ولی فلان جاسوس بهایی یا پژاک را که هر شب بی بی سی برایش روضه میخواند، می شناسد و طوطی وار برای حقوق بشر از دست رفته چند خائن هشتگ میزند!
?حیف حیف که این گنج های نهفته در زمین دانه دانه پرپر میشوند.. و شهر در خور و خواب…
فرم در حال بارگذاری ...
هرچه رهبرگفت بگوچشم والسلام
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 14ام مهر, 1396✅ای وفاداران فرهنگ شهید!
آرمان جویان یکرنگ شهید!
یادیاران باشعاروشعرنیست!
نهی زمنکرکردن است وغیرنیست!
سینه زن دستش به درگاه خداست
نان رسان سفره های بینواست.
سینه زن یعنی گدای فاطمه
غیرمولا دل بریدن ازهمه.
سینه زن یعنی سراپاشورو شین
سینه زن یعنی دلش وقف حسین.
سینه زن یعنی که یار رهبری
ازحسین عصر خودفرمانبری.
سینه زن یعنی ابوالفضلی مرام!
هرچه رهبرگفت بگوچشم والسلام.
✨اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنهای✨
فرم در حال بارگذاری ...
چهل منبع دریافت مقالات انگلیسی
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 14ام مهر, 1396
منابع مهمی برای دریافت مقالات و پایان نامه که لازم است هر پژوهشگر و دانشجو بداند:
??????
1. ieeexplore.ieee.org
2. acm.org
3. link.springer.com
4. wiley.com
5. sciencedirect.com
6. acs.org
7. aiaa.org
8. aip.org
9. ajpe.org
10. aps.org
11. ascelibrary.org
12. asm.org
13. asme.org
14. bioone.org
15. birpublications.org
16. bmj.com
18. emeraldinsight.com
19. geoscienceworld.org
20. icevirtuallibrary.com
21. informahealthcare.com
22. informs.org
23. ingentaconnect.com
24. iop.org
25. jamanetwork.com
26. joponline.org
27. jstor.org
28. mitpressjournals.org
29. nature.com
30. nrcresearchpress.com
31. oxfordjournals.org
32. royalsocietypublishing.org
33. rsc.org
34. rubberchemtechnol.org
35. sagepub.com
36. scientific.net
37. spiedigitallibrary.org
38. springermaterials.com
39. tandfonline.com
40. theiet.org
دانلود رایگان کتاب
@raveshtahghigh
سایتهای مهم علمی،پژوهشی
بانک های اطلاعاتی
پایان نامه های داخلی و خارجی
مقالات فارسی
کتابخانه ملی ایران، آمریکا و انگلیس
دسترسی آزاد روانشناسی و آموزش و پرورش
اطلاعات عمومی کشورها
پایگاه اطلاعات اسلامی
مقالات رایگان کتابداری و اطلاع رسانی
آرشیو مقالات از سال ۱۹۹۸
کتابخانه الکترونیک
www.digital.library.upenn.edu/books
رایانه و بانکهای اطلاعاتی فارس
دانشنامه آزاد اینترنتی
:دانشگاه اهايو
https://etd.ohiolink.edu/ap:1:100766165341125
florida:
http://etd.lib.fsu.edu/ETD-db/
دسترسي به متن
کامل پايان نامه هاي 435 دانشگاه
از24 کشور اروپايي
http://www.dart-europe.eu/basic-search.php
دسترسي رايگان به بانک مقالات
دانشگاه کاليفرنيا
دسترسي رايگان به بانک مقالات
دانشگاه TENNESSEE
http://www.lib.utk.edu:90/cgi-perl/dbBro…i?help=148
دسترسي رايگان به 1,550,632 مقاله ي
دانشگاهي
دسترسي به پايان نامه هاي
الکترونيکي دانشگاه ناتينگهام
http://etheses.nottingham.ac.uk/
دسترسي رايگان به کتاب ها و ژورنال
هاي سايت In Tech
دسترسي رايگان به مقالات علمي —
دانشگاه McGill
http://digitool.library.mcgill.ca/R
دسترسي رايگان به مقالات علمي —
مقالات 1753 ژورنال-— دانشگاه
استنفورد
فرم در حال بارگذاری ...
تشکیل جلسه دفاعیه پایان نامه ی جمعی از طلاب
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 11ام مهر, 1396 جلسه دفاعیه چهار تن از طلاب عزیز مدرسه باقر العلوم علیه السلام در محل سالن اجتماعات مدرسه مورخ 28.6.96برگزار گردید . در این جلسه که معاون پژوهش حوزه ،اساتید راهنما و استاد داور جناب آقای باقی زاده حضور داشتند طلاب عزیز به دفاع از متن و محتوای پایان نامه های خود پر داختند .به گفته معاون پژوهش حوزه ،سرکار خانم صفیاری عمده مشکلی که برای طلاب عزیز هنگام دفاع پیش می آید این است که فرصت کافی برای رفع نواقص پایان نامه ی خود پیدا نمی کنند و ما با توجه به سنوات آنها مجبوریم جلسه دفاعیه را تشکیل دهیم و همین موضوع باعث می شود تا علی رغم تلاش آنها از نمرات خود چندان راضی نباشند.بنابراین توصیه ما به طلاب عزیز این است که قبل از اتمام فرصت کافی خود نسبت به انجام پایان نامه اقدام کنند تا ان شاءالله برای رفع مشکلات و نواقص فرصت کافی داشته باشند و در روز دفاعیه مشکلی نداشته باشند . به زودی موضوعات دفاع شده به همراه چکیده آن ها بار گذاری خواهد شد
فرم در حال بارگذاری ...
مراسم عزاداری اقا اباعبدالله الحسین علیه السلام در صبگاه مدرسه
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 11ام مهر, 1396بی حسین بن علی احساس پیری میکنم .نی که پیری بلکه احساس حقیری میکنم گفت سائل از چه روی محکم به سینه میزنی ،گفتم از ایینه دل گردگیری میکنم
مراسم عزاداری اقا اباعبدالله الحسین علیه السلام صبگاه هرروز در مدرسه باقر العلوم علیه السلام با شروع دهه اول محرم الحرام واحد فرهنگی حوزه علمیه باقر العلوم علیه السلام با همکاری طلاب عزیز هرروز در برنامه صبحگاهی خود راس ساعت هفت و نیم،اقدام به برگزاری مراسم و عزاداری نموده است .در این برنامه پس از قرائت قرآن،دعای عهد و زیارت عاشورا به رو ضه خوانی و سینه زنی در مصائب امام حسین علیه السلام و یارانش میپردازند و سپس سر کلاس درس حاضر میشوند .
تسلیت باد سالروز شهادت امامِ لحظه های مناجات سبز صحیفه عشق و عرفان!
فرم در حال بارگذاری ...
برگزاری مراسم عزاداری اقا اباعبدالله الحسین علیه السلام در تاسوعا و عاشورای حسینی
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 11ام مهر, 1396حوزه علمیه باقر العلوم شهر قدس همزمان با سراسر جهان در سوگ سالار شهیدان اقا اباعبدالله الحسین علیه السلام در تاسوعا و عاشورای حسینی مراسم روضه و عزاداری برگزار کرد
در این مراسم سراسر نور وعرفان جمع کثیری از طلاب به همراه خانواده هایشان حضور داشتند و مراسم از ساعت نه و سی دقیقه با قرائت زیارت عاشورا با صد لعن و صد صلوات اغاز و با سخنرانی استاد ارجمند سرکار خانم غلامی ادامه یافت و در ادامه استاد بزرگوار سرکار خانم احمدیان در مصائب کربلا به مرثیه خوانی و سینه زنی پرداختند
مراسم با قرائت نماز جماعت و نکته هایی در باره احکام نماز جماعت به پایان رسید و عزاداران بر سر خوان پر کرامت اقا امام حسین علیه السلام مهمان شدند باشد که مورد قبول حضرت حق قرار بگیرد ان شاءالله
فرم در حال بارگذاری ...
امام حسین، یکبار عاشورا بر او گذشت. گویند ظهور در روز عاشورا است
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 9ام مهر, 1396
? یعنی ما بفهمیم در عاشورایی که امام زمان را درک نکنیم، کم کاری کرده ایم و او مثل جدش طَرد شده، تنها و آواره و بی یاور است
? امام زمان، ۱۱۸۰ سال با همان کیفیت عاشورا را درک می کند. عاشورا بر قلب ابراهیمی اش نازل می شود و خون گریه می کند و اعمال ما سبب فاصله میان او و خودمان شده…
? امام زمان در عاشورا داغ می بیند و همدرد میخواهد اما چه کنیم که او میان ماست و ما درک حضور نداریم تا قوت قلبش باشیم و تسلّی خاطرش.
? اما انگار می شود کمی قلبش را آرام کنیم. او از مادر به ما مهربان تر است. گفته اند با سردرد ما سردرد میگیرد. حال یک روز ما نگران قلب مهربانش و سلامتی وجود بارانش باشیم
? برای آرامی و سلامتی اش در #عاشورا هرچه می توانیم صدقه برای سلامتی اش می دهیم تا مبادا صاحبمان، قلب رئوفش در فشار باشد
☑️ مهدی یاوران، قلب امام زمان در فشار است، #صدقه در روز عاشورا برای امام زمان فراموش نشود…
فرم در حال بارگذاری ...
اعمال روز عاشورا
نوشته شده توسطحوزه علمیه باقرالعلوم (ع) 9ام مهر, 1396
1ـ شایسته است شیعیان در این روز دست از کسب و کار بکشند و نیازهاى خانه را امروز تهیّه و ذخیره نکنند و به عزادارى و نوحه سرایى بپردازند و همچون کسانى که عزیزترین افراد خویش را از دست داده اند، غم زده و اندوهگین باشند.
امام على بن موسى الرّضا(علیه السلام) فرمود: هر کس در روز عاشورا، دست از تلاش براى دنیا بردارد، خداوند حاجت هاى دنیوى و اخروى او را برآورده مى سازد، و هر کس که روز عاشورا، روز اندوه و غم و گریه اش باشد، خداوند روز قیامت را روز سرور و شادى او قرار دهد و در بهشت با دیدار ما، چشمش روشن مى شود، و هر کس که روز عاشورا را براى خود روز برکت بداند و در آن روز براى منزل خویش اموالى را ذخیره سازد، آن اموال براى او برکتى نخواهد داشت.(البته کسانى که با مسائل بسیار ضرورى مردم سر و کار دارند مانند اطباى کشیک و امثال آنها از این امر مستثنا هستند)
همچنین در این روز از لعن و بیزارى جستن از قاتلان آن حضرت غافل نشوند و بر این امر تأکید کنند.
2ـ امام باقر(علیه السلام) فرمود: شیعیان در این روز به یکدیگر تسلیت بگویند و چه بهتر که با این جمله ها باشد:
عَظَّمَ اللّهُ أُجُورَنا بِمُصابِنا بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ، وَ جَعَلَنا وَ إِیّاکُمْ مِنَ الطّالِبِینَ بِثارِهِ، مَعَ وَلِیِّهِ الاِْمامِ الْمَهْدِىِّ مِنْ آلِ مُحَمَّد عَلَیْهِمُ السَّلامُ.
بزرگ گرداند خدا پاداش ما را در سوگواریمان بر حسین(ع) و قرار دهد خداوند ما و شما را از خون خواهانش به همراه ولیش امام مهدى از خاندان محمّد(ع).
3ـ مرحوم «ابن قولویه»(رحمه الله) مطابق روایتى مى گوید: کسى که در روز عاشورا کنار قبر امام حسین(علیه السلام) باشد و زائران را (کمک کند و) آب دهد، مانند کسى است که لشکر آن حضرت را سیراب کرده باشد و گویا با آن حضرت در کربلا حاضر بوده است.
4ـ هزار مرتبه بر قاتلان آن حضرت لعنت کند و بگوید: اَللّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَیْنِ(علیه السلام).
5ـ خواندن هزار مرتبه سوره «توحید» در این روز فضیلت فراوانى دارد.
امام صادق(علیه السلام) فرموده است: هر کس در روز عاشورا هزار مرتبه سوره «توحید» را بخواند، خداوندِ رحمان به وى نظر (رحمت) افکند و هر کس را که خداوندِ رحمان (با دیده رحمت) نظر کند، وى را مجازات نخواهد کرد.
6ـ در روز عاشورا شایسته است که از خوردن و آشامیدن - بدون قصد روزه - خوددارى نمایند تا این که وقت عصر فرا رسد و از غذا و آب مختصرى (که مصیبت زدگان استفاده مى کنند)، تناول نمایند.
مرحوم «علاّمه مجلسى» در کتاب «زاد المعاد» گفته است که بهتر است روز نهم و دهم ماه محرّم را روزه نگیرند، زیرا بنى امیّه این دو روز را براى برکت و شکر بر قتل امام حسین(علیه السلام) (به عنوان ظاهرسازى) روزه مى گرفتند; از طریق اهل بیت(علیهم السلام) احادیث فراوانى در مذمّت روزه این دو روز، مخصوصاً روزه روز عاشورا نقل شده است.
همچنین در این روز، از مزاح و خنده و دیگر سرگرمى هاى مسرّت بخش دنیوى خوددارى نمایند.
7ـ سزاوار است هنگام غروب روز عاشورا، به یاد مصائب فرزندان و اطفال و زنان حرم امام حسین(علیه السلام) باشند، زیرا آن هنگام از سخت ترین لحظات حرم آل پیامبر(صلى الله علیه وآله) بود. دشمنان سرمست از باده پیروزى، و اجساد شهیدان روى خاک کربلا، و زنان و کودکان نالان و گریان و پریشان بودند; در همان زمان دستور غارت و آتش زدن خیمه ها صادر شد. اطفال یتیم، زنان بى سرپرست و کودکان تشنه، هر کدام به سویى مى دویدند و در آن میان، زینب و زین العابدین و امّ کلثوم(علیهم السلام) پناهگاه این مصیبت دیدگان بودند و همه غم ها را به دل و جان مى خریدند و همه دشوارى ها را بر خویش هموار مى ساختند، تا دیگران را آرام کنند.
در آن غروب، مصائبى بر خاندان رسول اللّه(صلى الله علیه وآله) رفت که قابل تصوّر نیست و اندوهى بر آنان فرود آمد که قابل بیان کردن نمى باشد; مصائبى که اشک ها را از دیده ها سرازیر مى سازد و اعماق روح و جان را آزار مى دهد.
8ـ سزاوار است عاشقان و علاقه مندان مکتب سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) در روز عاشورا برخیزند و بر رسول خدا و علىّ مرتضى و فاطمه زهرا و حسن مجتبى و سایر امامان از ذریّه آن حضرت(علیهم السلام) سلام کنند و آنان را در این مصیبت هاى بزرگ، با دلى سوزان و اشکى روان تسلیت گویند و زیارت وارث را بخوانند
فرم در حال بارگذاری ...